OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
AKTUELT / NYHETER / PRESSEKLIPP
Sten (t.v.) og Ole-Tom Nordby i OTS Eiendom AS gratulerer salgssjef møbler og interiør Madeleine Brevik i Skeidar med ny butikk.     Alle foto: Øyvind Henningsen og Anne Enger Mjåland - Indre Akershus Blad 27.12.2016
I en jevn strøm inntok spente kunder den nye møbel- og interiørbutikken i Bjørkelangen Næringspark i går formiddag. Kundene lot ikke vente på seg da Skeidar åpnet dørene til det nye varehuset. Det var mange som ønsket å gjøre en god handel i romjula. Benk og skap Marit Sandsæther fra Aurskog hadde møtt opp sammen med datteren Marthe-Lene. De var på jakt etter både sittebenk og skoskap, mens Per Høisveen fra Bjørkelangen gledet seg mest til å komme seg inn i varmen for å få seg en kopp kaffe, kake og twist. Han synes det er en begivenhet at Skeidar har etablert seg på Bjørkelangen.  Roy Stenersen fra Bjørkelangen var så spent at han hadde møtt opp to timer før åpningen for å være sikret plass aller fremst i køen. – Jeg er her mest av nysgjerrighet, sa han.
 Pål Rune Viken fra Aurskog var første kunde som nådde kassa. Han var målrettet, og brukte ikke lang tid gjennom varehuset. – Jeg har kjøpt en benk, og den skal inn på badet. Det er moro å se hvordan butikken er, og det er fint med flere butikketableringer her, sier Viken. Salgssjef møbel og interiør Madeleine Brevik i Skeidar Bjørkelangen er stolt av det nye varehuset. – Bjørkelangen som handelssted har godt av denne type butikk. Det gjør det veldig moro å jobbe her. Dessuten får jeg kortere reisevei, sier Brevik som er bosatt på Aursmoen. 12 nye arbeidsplasser Til sammen er det 12 ansatte i det nye varehuset. – Vi er tre på lageret og ni i butikken, og de ansatte er stort sett lokale fra for eksempel Hemnes, Bjørkelangen og Setskog. Vi har jobbet tett sammen i en måned og har blitt godt kjent, sier salgssjefen. – Har du gledet deg til åpningen? – Åh, helt ekstremt. Det er kjempemorsomt med ny butikk, og jeg gleder meg kjempemasse. Nå håper vi at vi blir tatt godt imot på Bjørkelangen og at kundene liker det vi har gjort for å få butikken bra.

Skeidar åpnet dørene på Bjørkelangen 

En strøm av kunder

MOR OG DATTER : Marit Sandsæther og datteren Marthe-Lene Sandsæther var på plass for å kjøpe benk. FØRST I KØEN: Per Stenersen fra Bjørkelangen(t.v.) var på plass to timer før dørene åpnet. - Jeg har ingen store planer om å handle, og er her mest av nysgjerrighet, sa han. Per Høisveen gledet seg mest til kake, og ikke minst varm kaffe i den sure vinden.
Kilde:Indre Akershus Blad ved Øyvind Henningsen og Anne Enger Mjåland Tirsdag 27.desember 2016
NY BENK: Pål Rune Viken fra Aurskog var første betalende kunde, og sikret seg en benk.. STOLT OG GLAD: Salgssjef Madeleine Brevik i Skeidar
Alle foto: Øyvind Henningsen og Anne Enger Mjåland
OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
Webdesign og vedlikehold: Grafisk Service AS