OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
AKTUELT / NYHETER / PRESSEKLIPP
Webdesign og vedlikehold: Grafisk Service AS
Storfornøyde: Camilla Haugerudbråten i Aktiv Eiendomsmegling og brødrene Ole-Tom Nordby og Sten Nordby (t.h.) i OTS Eiendom gleder seg over at Skeidar kommer til Bjørkelangen
Skeidar åpner dørene til 3.183 kvadratmeter i jula – Et gigantisk løft for hele Aurskog-Høland kommune, sier Ole-Tom Nordby i OTS Eiendom. Fra før har Bjørkelangen klart å tiltrekke seg landsomfattende kjedebutikker som Cubus, Princess, Expert, Mekonomen og Maxbo – for å nevne noen. Men ingen slår denne nyheten: Møbelgiganten Skeidar – med nærmere 50 varehus og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner samlet – etablerer seg i Bjørkelangen Næringspark. – Fantastisk – En fantastisk nyhet for Bjørkelangen og hele Aurskog- Høland, sier eiendomsmegler Camilla Haugerudbråten i Aktiv, som klarte å få napp fra møbel- og interiørkjeden. – Gull verdt For brødrene Sten og Ole-Tom Nordby i OTS Eiendom, som har forsøkt å lokke Skeidar til Bjørkelangen i mer enn to år, var nyheten gull verdt. – Skeidar vil tiltrekke kunder fra et stort omland. Det er en meget sterk merkevare vi får til Bjørkelangen. Aurskog- Høland kommune har hatt en gedigen handelslekkasje på møbler. Denne vil vi nå redusere. Forhåpentligvis vil Skeidar- etableringen bety en kickstart for Bjørkelangen Næringspark, sier Ole-Tom Nordby. Endringer At Skeidar kom på banen, gjorde at planene for Europris måtte endres. Følgende vil skje parallelt i tiden fram mot jul: Europris blir i sine nåværende lokaler likevel, men OTS Eiendom via entreprenøren Bygg Med Oss bygger på 250 kvadratmeter lagerplass. – Da er Europris fornøyd med lokalene, sier Sten Nordby. Skeidar flytter da inn i Serviceveien 10, bygget som Europris i de opprinnelige planene skulle flytte inn i. – Totalt skal Skeidar ha 3.183 kvadratmeter i Serviceveien 10. 2.576 kvadratmeter blir salgsflaten – fordelt på to etasjer. I tillegg skal Skeidar ha et lager på 434 kvadratmeter. Norasonde og Bygg Med Oss skal fortsatt være leietagere i Serviceveien 10, forteller Ole-Tom Nordby. Europris vil holde butikken åpen under byggeperioden, men vil måtte holde stengt mellom 1. og 10. oktober for ombygging av butikk etter overtakelse av påbygget.
Lokale firmaer Det er OTS Eiendom som står for investeringene, mens de lokale firmaene Bygg Med Oss AS og HF Anlegg og Skog står for entreprenørarbeidet. Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Butikknettet strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Skeidar ble i desember 2011 slått sammen med Living, og sammen utgjør disse to kjedene SkeidarLiving Group. I løpet av 2014 ble alle tidligere Livingvarehus omprofilert til Skeidar. Nye Europris snur fasaden slik at fasadene til Skeidar og Europris begge vender ut mot den nye parkeringsplassen, med plass til 70 biler, som skal etableres i Bjørkelangen Næringspark. – Vi gleder oss Driftsdirektør Thommas Landsem i Skeidar ser fram til etableringen på Bjørkelangen. – Vi har fulgt med på utviklingen i Aurskog-Høland og Bjørkelangen i lengre tid. Det har skjedd mye bra i distriktet og vi ser at nå er tiden er moden for å etablere et Skeidar-varehus i området, sier han. Varehuset vil bli på 3.183 kvadratmeter og får et fullverdig sortiment innenfor møbel, hage og interiør. 15 arbeidsplasser Driftsdirektøren opplyser at varehuset vil trenge om lag 15 ansatte. – Allerede i juni starter jobben med å rekruttere en varehussjef. Øvrig personell vil ansettes fortløpende utover høsten, sier han. Thommas Landsem forteller at Skeidar har som mål å åpne på Bjørkelangen i romjula i år.
OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
Webdesign og vedlikehold: Grafisk Service AS