AKTUELT / NYHETER / PRESSEKLIPP
KAKE: Butikksjef Andreas Nesjø (t.v.) fikk blomst og kake fra Ole Tom (imidten) og Sten Nordby.     Alle foto: Øyvind Henningsen - Indre Akershus Blad
Butikksjef Andreas Nesjø og eiendomsutvikler OTS Eiendom AS er fornøyde med den nye Europris- butikken. Etter et par hektiske uker er Europris butikken på Bjørkelangen utvidet og bygd om. Butikkearealet har økt med 30 prosent, og kundene kan parkere på en splitter ny parkeringsplass – som også blir kundeparkering når Skeidar åpner dørene i romjula. – Et kjempeløft Nå skal håndverkerne få puste ut litt før vi snur oss dit og setter inn fullt trøkk der. Dette er to prosjekter vi ser i sammenheng, sier Ole Tom Nordby i OTS Eiendom AS. – Dette er et kjempeløft for hele området her, legger han til. Da Europris gjenåpnet dørene torsdag sto det en liten kø utenfor dørene. Første kunde i den nye butikken var Consilda Prasad fra Aurskog. – Butikken er blitt mye større, og ser veldig fin ut, sier hun og løper videre med handlevogna. Bjørn Lund fra Bjørkelangen var også blant dem som hadde tatt turen til nyåpningen torsdag morgen. – Hva synes du om den nye butikken? – Nå har jeg akkurat kommet inn, så jeg har ikke fått den fulle oversikten. Men Europris er en fin butikk, og vi er en god del her og handler, sier Lund..
– Jobbet dag og natt En stolt, men litt sliten butikksjef tok imot kundene med et smil om munnen. – Nå har det vært jobbet dag og natt en periode. Det skal bli gøy å ha fullt fokus på butikkdrift framover, sier butikksjef Andreas Nesjø, bosatt i Aurskog. – Det har vært hektisk? – Ja, veldig. Alle 16 ansatte, de som jobber heltid og ringehjelper, har stått på. Europris-butikken på Bjørkelangen er bygd helt om. Det som før var inngangsparti er blitt lager, og den nye inngangen er på andre siden av bygget – ut mot en ny parkeringsplass. Butikkarealet er utvidet fra 900 til 1.200 kvadratmeter. – For kundene vil butikken oppleves større og mer åpen, og vi har utvidet sortimentet innen flere kategorier. Nå har vi fått en svært fin butikk, som jeg er veldig stolt av, sier Nesjø. OTS Eiendom AS med Ole-Tom Nordby og Sten Nordby,har selv prosjektert utvidelsen av Europris-butikken. – Det gamle bygget var på 1.200 kvadratmeter inkludert lager. Alt dette har blitt butikkareal, og vi har bygd på 270 kvadratmeter til nytt lager pluss nytt inngangsparti, sier Ole-Tom Nordby. Europris stengte dørene 23.september, og fram til nyåpningen 13. oktober ble det lagt ned svært mange arbeidstimer. Betydelige investeringer Ole Tom Nordby legger ikke skjul på at selskapet investerer betydelig, men hvor mye i kroner og øre vil han ikke ut med. – Vi ser på kostnader i forhold til leieinntekter. Investeringene forsvarer seg i forhold til totaliteten med både Europris og Skeidar. Men det er to store bygg og en tung investering. – Rekordstor ordre Det er Bygg Med Oss AS som har totalentreprisen for de to prosjektene. – Dette er den største ordren i vår historie, så det er ikke tvil om at dette er en stor investering, sier daglig leder Knut Heggedal i Bygg Med Oss AS. Ifølge Heggedal har det aller meste gått på skinner i byggeperioden. – Dialogen mellom ulike håndverkere har vært veldig bra, og dette har vært en rask prosess. Ole Tom Nordby er helt enig. – Som eksempel ble gulvet til lageret flislagt lørdag. Det ble fuget søndag, og mandag kom varene. Her har det vært effektivt, sier Nordby.

Stor glede med nyåpning av Europris 

– Blir et kjempeløft

VELKOMMEN : Louise Vian og butikksjef Andreas Nesjø ønsket kundene velkommen til nye Europris. Consilda Prasad fra Aurskog var første kunde i den nyåpnede butikken MUNNGODT : Patrik Hagen delte ut pepperkaker til Bjørn Lund fra Bjørkelangen og resten av kundene.
Kilde:Indre Akershus Blad ved Øyvind Henningsen, Fredag 14. oktober 2016
OTS EIENDOM AS  BJØRKEVEIEN 4,  1940 BJØRKELANGEN 
Webdesign og vedlikehold: Grafisk Service AS